Geplaatst op Geef een reactie

Hoe is het begonnen?

Hoe is het begonnen

In mijn kinderjaren ben ik al met de diverse naaldvakken in aanraking gekomen omdat mijn moeder behoorde tot de categorie thuiswerksters voor de modeafdeling van onder andere Wehkamp. Daarnaast deed mijn moeder ook veel vermaak en herstel van kleding.  Doordat dat ik jaren mijn moeder in dit werk heb geholpen heb ik ruime ervaring met het veranderen van kleding.

Na vele ervaring  in de modewereld, uiteenlopend van kapster tot verkoopster in een luxe Dames en Herenmodezaak, ben ik uiteindelijk in mei 2006  mijn eigen atelier gestart.
Vanaf een zolderkamer in Rijen ben ik inmiddels doorgegroeid naar een bescheiden atelier gehuisvest aan de Pagestraat in Loon Op Zand.

De basis voor mijn vakkennis ligt bij een driejarige opleiding tot Costumiere en Coupeuse aan het Cuppens-Geurs instituut. Door mijn ruime praktijkervaring is het mogelijk om voor elke klant maatwerk te leveren. Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht zijn hierbij de uitgangspunten.

Riwi Mode & Design is inmiddels een bedrijf dat zich bezig houdt met mode en design in de breedste zin van het woord.  We geven naailessen, waarbij je alles kunt leren wat gemaakt wordt met naald en draad. Nieuwe kleding en woonaccessoires behoren tot de mogelijkheden maar ook haken en breien kun je hier leren. Verder kun je bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld een rits,klosje garen of diverse andere naaibenodigdheden .

Borduurstudio Riwi is het onderdeel waar u terecht kunt wanneer u bijvoorbeeld bedrijfs-logo`s  op kleding wilt laten borduren. Ook  kraamcadeaus en cadeaus voor speciale gelegenheden kunt u met een persoonlijke tekst of afbeelding laten borduren.

Bij Rianne`s Knutselhoek kan je terecht voor diverse workshops op creatief gebied, het kopen van diverse spullen voor een workshop of het kopen van handgemaakte en gerecyclede producten.   Geef je bijvoorbeeld je oude spijkerbroek een nieuw leven in de diverse workshops. Het programma bied standaard enkele voorbeelden maar in overleg is er ook veel mogelijk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of zussendag.