Naailes

De naailes is geschikt voor iedereen die erg graag iets leuks wil maken met een naaimachine. Gevorderden kunnen hier terecht maar ook als u geen idee hoe u moet beginnen dan is de hobbycursus iets voor u. U kunt er zelf voor kiezen om kleding uit zelf meegebrachte bladen te maken of uit de aanwezige bladen Knipmode,  Knippie en de Burda.

Naailes

Begeleiding bij het maken van een speeltent, moodboard of welk ander creatief idee met naald en draad dan ook behoort absoluut tot èèn van de vele mogelijkheden van deze cursus.

Speeltent Hobby

U beslist zelf wat u maakt en u werkt in uw eigen tempo

Materialen & gereedschappen

Riwi mode & Design stelt werkruimte, machines, vakkennis en een goede begeleiding ter beschikking. Tijdens de les is het gebruik u uw eigen naaimachine ook een mogelijkheid. Zo leert u tijdens de les de mogelijkheden van uw machine optimaal te gebruiken. Ook diverse fournituren zoals bijvoorbeeld een doosje spelden of een klosje garen zijn te koop bij Rianne.

Data & plaats

De cursus wordt wekelijks gegeven in overleg  overdag en/of `s avonds. De leslocatie is Rianne’s atelier aan de Pagestraat 9 Loon op zand.

Kosten

De cursus bestaat uit lessen van 2 uur en kost € 32,50 Euro per Maand.  U kunt de cursus steeds met 1 maand verlengen.De lessen zijn inclusief koffie, thee en het gebruik maken van de eerder genoemde modebladen,  een lockmachine en 3 naaimachines

Koffie en thee zijn uiteraard gratis

Inschrijven

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaand verhaal vergeet dan niet om contact met ons op  te nemen of u gelijk aan te melden voor de lessen.

U kunt zich hier inschrijven voor de naailes of uw vraag stellen.

Voor de inschrijvingsvoorwaarden klikt u hier

 

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *