Eigen Kleding Maken

Je eigen kleding maken is geschikt voor beginners en gevorderden en kan gevolgd worden in elke groep. De groepen bestaan uit minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers.

Inhoud lessen

Patronen overnemen en eventueel kleine aanpassingen hierop maken. Verschillende naaitechnieken zoals werken met ritsen, zakken, voering, rekbare stoffen, hele dikke of hele dunne stoffen.

De cursus is interactief van opzet, dat wil zeggen; ieder werkt aan een eigen kledingstuk en u kunt op ieder moment hulp aan Rianne vragen. Waar nodig geeft Rianne “klassikaal” uitleg.

Jurk Naailes

Materialen & gereedschappen

Tijdens de les is het gebruik van uw eigen naaimachine ook een van de mogelijkheden. Zo leert u tijdens de les de mogelijkheden van uw machine optimaal te gebruiken. Uiteraard  mag u gebruik maken van de aanwezige bladen Knipmode,  Knippie en de Burda. Daarnaast zijn ook diverse Fournituren te koop bij Rianne.

Data & plaats

De cursus wordt wekelijks gegeven in overleg  overdag en/of `s avonds. De leslocatie is Rianne’s atelier aan de Pagestraat 9 Loon op zand.

Kosten

De cursus bestaat uit lessen van 2 uur en kost € 32,50 Euro per Maand.  U kunt de cursus steeds met 1 maand verlengen. De lessen zijn inclusief koffie, thee en het gebruik maken van de eerder genoemde modebladen,  een lockmachine en 3 naaimachines.

Inschrijven

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaand verhaal vergeet dan niet om contact met ons op  te nemen of u gelijk aan te melden voor de lessen.

U kunt zich hier inschrijven voor de cursus of uw vraag stellen.

Voor de inschrijvingsvoorwaarden klikt u hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *