Naailes voor jongeren

Er is een aparte naailes voor jongeren en ze kunnen bij Riwi Mode & Design gelijk aan de slag samen met leeftijdsgenoten. Mensen tussen 11 en 18 jaar zitten samen op les ( maar worden wel individueel begeleid) en kunnen kleding maken maar ook de hobbycursus doen.

Naailes Jongeren

Juist op deze leeftijd leren ze snel behendig te worden met naald en draad en ook met de naaimachine. Inzicht krijgen in patronen van zowel kleding als leuke accessoires wordt snel aangeleerd.

Vaak speelt het verlangen om zelf aan de slag te gaan met het maken van leuke spulletjes voor bijvoorbeeld de eigen slaapkamer! Jonge dames hebben ook vaak hele creatieve ideeën voor leuke accessoires bij kleding. Jong geleerd is oud gedaan is een oud spreekwoord wat hier heel toepasselijk is.

Het voort zetten van de hobbycursus is en blijft natuurlijk ook ontzettend leuk om te doen.

Breiwerk tasMeiden tas

Jonge dames met interesse en een goede motivatie moeten zeker eens vrijblijvend een keer op gesprek komen samen met hun moeder of verzorger(ster)om de mogelijkheden te bespreken en te starten met een leuke vrijtijdsbesteding

Materialen & gereedschappen

Tijdens de les is het gebruik van uw eigen naaimachine ook een van de mogelijkheden. Zo leert u tijdens de les de mogelijkheden van uw machine optimaal te gebruiken. Uiteraard  mag u gebruik maken van de aanwezige bladen Knipmode,  Knippie en de Burda. Daarnaast zijn ook diverse Fournituren te koop bij Rianne.

Data & plaats

De cursus wordt wekelijks gegeven in overleg  overdag en/of `s avonds. De leslocatie is Rianne’s atelier aan de Pagestraat 9 Loon op zand.

Kosten

De cursus bestaat uit lessen van 2 uur en kost € 32,50 Euro per Maand.  Ze kunnen de cursus steeds met 1 maand verlengen. De lessen zijn inclusief koffie, thee en het gebruik maken van de eerder genoemde modebladen,  een lockmachine en 3 naaimachines

Inschrijven

Geïnteresseerd geraakt door bovenstaand verhaal vergeet dan niet om contact met ons op  te nemen of om uw kind gelijk aan te melden voor de lessen.

U kunt zich hier inschrijven voor de cursus of uw vraag stellen.

Voor de inschrijvingsvoorwaarden klikt u hier

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *