Riannes Knutselhoek

Een workshop die Rianne organiseert in het atelier staat garant voor een grote hoeveelheid gezelligheid. Daarnaast biedt het ook de ruimte om de opgedane ervaringen en kennis over te brengen en te delen met andere mensen. Iedereen is creatief en kan iets leuk maken. De meeste mensen weten dit echter niet van zichzelf. De workshops hebben betrekking op woonaccessoires, kleding en tal van andere gebruiksartikelen.

Wij kunnen echter onmogelijk alle ideeën hier weergeven. Vraag gerust naar andere creatieve workshops. Wij staan open voor allerlei nieuwe ideeën zodat die ook kunnen gaan horen tot de keuze mogelijkheden.

Workshop T-shirt pimpen

Voor het actuele aanbod op dit moment zie de lijst aan de rechter zijde van het scherm of onderaan deze pagina als je gebruik maakt van een mobiele telefoon of tablet.

Materialen & gereedschappen

Riwi mode & Design stelt werkruimte, machines en kleine gereedschappen ter beschikking. Daarnaast mag je gebruik maken van een heleboel inspiratie,vakkennis en een goede begeleiding. Ook wordt er gezorgd voor iets te drinken met iets lekkers. Goede zin moet je zelf mee brengen en dan wordt het een gezellige en onvergetelijke ervaring.

Data & plaats

De workshop wordt  afhankelijk van de aanmeldingen  overdag en/of `s avonds georganiseerd. De locatie is  in principe Rianne’s atelier aan de Pagestraat 9  te Loon op zand, maar andere locaties zijn in overleg ook mogelijk.

Kosten

De kosten verschillen per workshop en staan apart vermeld per workshop. Bij een voorstel voor iets nieuws wordt de prijs bepaald nadat het voorstel is uitgewerkt en aangeboden kan worden op de website.

Inschrijven

Ben je geïnteresseerd geraakt door bovenstaand verhaal? Vergeet dan niet om contact met ons op  te nemen of u gelijk aan te melden voor een van de workshops

U kunt zich hier inschrijven voor de workshop van uw keuze of uw vraag stellen.

Voor de inschrijvingsvoorwaarden klikt u hier